0 varer |

0,00 DKK

Lennie Kristensen

Lennie Kristensen (16.05.1968), tidligere professionel cykelrytter (1995-2003) og nuværende ejer af og manager for Davinci Cykler.Lennie Kristensen, far til fire, gift og bor i København sammen med sin kone Marianne. Til dagligt arbejder han i Davincis cykelbutik på Nørrebro, som han overtog i 2006. 

Lennie Kristensen er særligt kendt for sine flotte præstationer inden for MTB sporten, hvor han i 1997 både vandt Europamesterskabet og Tour de France MTB foran Cadel Evans. Lennie var sammen med Henrik Djernis og Michael Rasmussen med til at præge hele MTB op gennem 90érne, hvor han kørte for Team Giant. Sammen formåede de at eksponerer MTB sporten på fornemmeste vis.   

I 1999 besluttede Lennie Kristensen at prøve kræfter med landevejscykling, hvor han i 4 år kørte for Team Fakta. Lennie valgte i 2003, efter en imponerende 2. plads i det samlet klassement Down Under, hvor han kørte for Bjarne Riis´s CSC hold, at indstille sin beundringsværdige professionelle cykelkarriere. 

Lennies ekspertise og know-how inden for cykelbranchen samt hans vindermentalitet skaber et stærkt fundament for Davincis fremtidlige udvikling og dominans.