crankworx

Crankworx i Les Gets 20-24 juni

Kom med til en oplevelsesrig MTB tur til Frankrig i Chalet Davinci, hvor vi får mulighed for at se en vaske ægte Crankworx afdeling helt tæt på. Eventet sker i Les Getz som er kun 11km fra Chalet Davinci hvilket gør det ganske nemt at cykle frem og tilbage.

Da det er en MTB/Endurro tur vil vi anbefale dig at tage en Full-sespension cykel med, dermed sagt er der masser af plads i bilen til at kunne medbringe en landevejscykel også.  Turen koster 2.500kr per person for mere info. og tilmelding se her

Øvrige arrangementer

Davinci cykler afholder en række forskellige cykelture og arrangementer henover året. Omdrejningspunktet er hvorfor træne alene, når man kan træne sammen, og få nogle sjove og inspirerende oplevelser sammen på cyklen.

Vi har ugentlige arrangementer og træning for alle, og derudover arrangerer vi også træninger og arrangementer for større grupper, virksomheder eller klubber.

Vi vægter samvær højt, men er professionelle og passionerede mennesker, der sætter en ære i, at lære dig alt om din cykel, påklædning, teknik og og selvtræning.

 Vores begivenheder:

Davinci VeloClub Træning – Fast træning torsdage kl. 17.00 og lørdage, med start hos Davinci cykler kl. 9.00 moderat tempo, alle kan være med.

Davinci VeloClub Træning Hallandsåsen  - Tag med til Hallandåsen. Vi cykler ca. 100 km og 1500-2000 højdemeter. 

Davinci VeloClub Liége-bastogne-Liége - Cykling 22. April hos Davinci Cykler

Davinci Test uge for el-cykler - kom og test Specialized nye el-mountainbikes i dagene 7-11 maj

Davinci - VeloClub Tour de France  - uge 29, tag med og oplev Touren, og kør selv de samme stigninger som tourfeltet

 

Vores kongeetape tur, er Gran Fondo Tur Time Megéve Mont Blanc.

Hvor du får rig mulighed for at test dig selv i bjergene, på nogle af de legendariske Tour de France stigninger.

Turen er fra 31.5. – 3.6. 2018 begge dage er inklusive, 4 dage på cykel, der sluttes af med det traditionsrige Time Megéve Mont Blanc på 100 km. Alle dagene bor vi i Chalet Davinci som tilhører Davinci Cykler.

Priser og øvrig info. kan ses på vores facebook side, under hver begivenhed.

https://www.facebook.com/events

Hvis du vil vide mere, booke os, høre om priser så sende os en mail på mail@davincicykler.dk eller giv os et ring på 70264050