Tour de France uge 29

Tag med Davinci Velo Club ned til Frankrig i uge 29 (15-21.7) og oplev 10  og 11 etape af Tour de France, I år passerer Tour feltet igen igennem det skønne Haut Savoir område, hvor Chalet Davinci ligger. Der er derfor mulighed for at opleve Touren tætteste hold, og vi planlægger både at cykel og se stigningerne rytterne cykler igennem.

Vi har endnu et par pladser tilbage til turen, så hvis du vil med, så skynd dig at give lyd – ring eller mail os på mail@davincicykler.dk

Pris: 7.800 kr. pr. person. Excl. – Fly T/R Geneve og Restaurant besøg, øvrig forplejning er inkluderet.

Ugens program

ugeprogram

Øvrige arrangementer

Davinci cykler afholder en række forskellige cykelture og arrangementer henover året. Omdrejningspunktet er hvorfor træne alene, når man kan træne sammen, og få nogle sjove og inspirerende oplevelser sammen på cyklen.

Vi har ugentlige arrangementer og træning for alle, og derudover arrangerer vi også træninger og arrangementer for større grupper, virksomheder eller klubber.

Vi vægter samvær højt, men er professionelle og passionerede mennesker, der sætter en ære i, at lære dig alt om din cykel, påklædning, teknik og og selvtræning.

 Vores begivenheder:

Davinci VeloClub Træning – Fast træning torsdage kl. 17.00 og lørdage, med start hos Davinci cykler kl. 9.00 moderat tempo, alle kan være med.

Davinci VeloClub Træning Hallandsåsen  - Tag med til Hallandåsen. Vi cykler ca. 100 km og 1500-2000 højdemeter. 

Davinci VeloClub Liége-bastogne-Liége - Cykling 22. April hos Davinci Cykler

Davinci Test uge for el-cykler - kom og test Specialized nye el-mountainbikes i dagene 7-11 maj

Davinci - VeloClub Tour de France  - uge 29, tag med og oplev Touren, og kør selv de samme stigninger som tourfeltet

Davinci - VeloClub Gourmet uge - 4 dage med cykling og dejlig mad fra den 30.8.-2.9.2018