Om Davinci cykler

 

Davinci Cykler Aps ejes og drives af tidligere europamester i Mountainbike Lennie Lange Kristensen.

Den første Davinci cykelforretning åbnede på Nørrebro i København i 1996, men er siden 2013 flyttet til Kongevejen 347 i Holte nord for København i store, flotte lokaler.

Davinci Cykler er skabt med en kæmpe passion for cykelsport og med et hjerte, der banker for at viderebringe glæden ved at cykle på de bedste cykler, med det bedste udstyr i det bedste tøj. 

Hos Davinci Cykler har vi Specialized, som vores fortrukne mærke, da de har et bredt kvalitetssortiment indenfor Citybikes, Cross-cykler, Mountainbikes, Racercykler, El-cykler og Tri-cykler.

Davinci Cykler er ikke kun for professionelle ryttere. Vi har også et bredt udvalg af børnecykler.
Få råd, inspiration og vejledning af passionerede cykelmænd og cykelkvinder.

Davinci er mere end bare en forretning hvor du køber din næste cykel. Vi har et topmoderne cykelværksted hvor passionerede cykelmekanikere servicerer dine cykler. På vores værksted finder du nogle af de skarpeste MTB ryttere i Norden, som virkeligt brænder for at få cyklerne til at spille max.

Davinci tilbyder også udlejning af MTB cykler til yderst rimelige priser. Forretningen er placeret mindre end 500 meter fra sporerne i både Geels og Rude skov. Se mere om vores udlejning på dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig eller møde dig i vores forretning i Holte.

 

De bedste hilsener,

Davinci Cykler V/ Lennie Kristensen