Fragt og forsendelser

Vores fragtfri grænse er 399,- dkr. Vi sender fragtfrit uden omdeling (til pakkeshop).

Levering
Er varen på lager er leveringstiden normalt 1-3 hverdage, fra du har godkendt din bestilling. Er varen en bestillingsvare kontakter vi dig, så du ved, hvad du kan forvente. Vi sender pt kun mandag til fredag.

OBS! Såfremt vi (Davinci Cykler ApS) har bestilt eller tilpasset en vare specifikt til dig, kan du ikke returnere eller bytte varen. Færdigsamlede cykler kan ikke ombyttes, returneres eller tilbageleveres.

Fragtfri levering sker primært med GLS uden omdeling til GLS Pakkeshop. Du kan selv vælge at få leveret med omdeling mod ekstra betaling. Vil du vide, hvor din pakke befinder sig, kan du finde det ved at indtaste det Track&Trace nummer, vi har sendt dig. Søg på Post Danmarks (PostNord) hjemmeside eller GLS Danmarks hjemmeside og søg Track & Trace.

Vi sender så vidt muligt med genbrugskasser for at spare på miljøet.

NB! Vær opmærksom på, at vi på nuværende tidspunkt ikke sender cykler. Du skal selv hente den i butikken på Kongevejen 347, 2840 Holte. På denne måde er du sikker på at få en cykel, der er indstillet korrekt til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp eller inspiration på telefon 7026 4050 eller på e-mail til Davinci Cykler ApS.


Fragt/forsendelse:

  • Du kan selv hente varen i vores butik på Kongevejen 347, 2840 Holte. Åbningstider finder du på dette link.
  • Levering uden omdeling kr. 39,- (fri fragt ved køb for 399 kroner eller derover *)
  • Levering med omdeling kr. 59,- (fri fragt ved køb for 399 kroner eller derover *)
  • Vi sender så vidt muligt med genbrugskasser for at spare på miljøet.

* gælder ikke for cykler. vi sender på nuværende tidspunkt ikke cykler. Disse kan kun afhentes i butikken på Kongevejen 347, 2840 Holte. Du kan med fordel bestille online, da den kan være billigere online end i den fysiske butik. Vi kontakter dig, når cyklen er klar til afhentning. Husk at skrive hvilket udstyr du ønsker på cyklen (skærme, lås, bagagebærer, støtteben etc). Udstyr afregnes seperat ved afhentning.

Du kan altid returnere dine varer hvis de returneres i ubrudt emballag. Du skal returnere indenfor 14 dage. 

Har du spørgsmål vedr. din ordre kan du ringe til 7026 4050 eller skrive til mail@davincicykler.dk

De bedste hilsener

Davinci Cykler i Holte

Copyright:
Varemærker og billeder gengivet på davincykler.dk og Facebook tilhører Davinci Cykler Aps eller de respektive mærkeindehavere.

Copyright © Davinci Cykler ApS 2017.All rights reserved.