Vado 5,0 Specialized CE

Nyhed

Det er hvad der er indeni, der tæller, og det samme er rigtigt med Turbo Vado 5.0. Hver komponent, fra motor til batteri, fungerer i harmoni for at give dig et fuldt integreret et pedal-assisterende system, der er den perfekte samarbejdspartner til dit hektiske program. Og med sin moderne æstetik og følelse har denne Vado rejst baren for e-cykel design.

More details

1 Item

Få på lager slå til nu.

29 999,00 kr

Data sheet

KønHerre

Mere info

Begynder med en helt nydesignet og integreret Specialized 1.2 S motor, beviser Vado sig som den ultimative bycykel. Rx Street Tune tager den kraftige udgang og gør den mest anvendelig til bymiljøet - reagerer på mængden af ​​kraft, du bruger på pedalerne. Tænk på det på denne måde: Jo mere kraft du sætter ud, desto større kraft giver motoren ud, og det gør accelerationer fra stilstanden både hurtige og effektive. Den bæltedrevne motor er også glat, stille og fri for irriterende vibrationer.

Til Vado 5.0 udviklede vi brugerdefineret Specialized U1-604 batteri, der integreres problemfrit i rammen, kan låses og let kan fjernes for at forenkle opladningen. Med dette batteri vil Turbo Vado levere et pedal-assisteret boost op til 50 mil i Economy-tilstand, 35 miles i Sport-tilstand og 25 miles i Turbo-tilstand. Disse estimater har selvfølgelig nogle antagelser - den samlede rytter og cykel vægt er 220 pund, terrænet er fladt med nogle hældninger, og der er enten ingen vind eller en let brise. Med en tophastighed på 28 mph er der masser af saft til at tage dig til og fra arbejde, en tur til købmanden eller endda til den nye café på den anden side af byen.

Vi har også udviklet en brugerdefineret 2,2-tommers touchscreen smart computer, som giver dig mulighed for at se dit batteriniveau og skifte forskellige kørsel målinger såsom hastighed, afstand og tid. Du kan også gennemse disse skærmbilleder via den brugerdefinerede håndtag fjernbetjening uden at fjerne hænderne fra stængerne.

Til toppen af ​​alle de innovative funktioner valgte vi en high-end spec til Turbo Vado 5.0. Med Shimano XT / SLX 11-speed komponenter, fire-stempel hydrauliske skivebremser, stativer og fender, er Vado 5.0 klar til at tage byen med storm.

Vado har en letvægts legering ramme, der er designet med vores Fitness / Transport Geometri.

Vado's Specialized 1.2 S motor er fuldt integreret med rammen og er tilpasset til city riding. Det betyder, at det intuitivt reagerer på din pedals kraft - så jo sværere du pedal, desto mere strøm leverer den. Og med en indvendig bælte drev design, det gør det uden tilføjede vibrationer for den glateste og mest lydløse tur mulig.

Custom Specialized U1-604 batteri er fuldt integreret med rammen, aftagelig for nem opladning og låsbar for ekstra sikkerhed. Det kommunikerer med displayet og har flere tilstande til at maksimere den samlede effektivitet og rækkevidde.

Specs

FRAME
Turbo aluminum frame with bottom bracket motor mount, fitness/transportation geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, smooth welds
FORK
Turbo rigid full aluminum disc fork, 12x100mm thru-axle
FRONT HUB
Alloy front hub disc, sealed bearings, 12mm thru-axle (axle not included), 32H
REAR HUB
Specialized, sealed cartridge bearings, 12x148mm thru-axle, 28h
SPOKES
Stainless, black
RIMS
700C disc rim, 28h, double wall
INNER TUBES
700C, 40mm Presta valve
FRONT TIRE
Electrak 2.0 Armadillo, 700x51mm
REAR TIRE
Electrak 2.0 Armadillo, 700x51mm
CRANKSET
Custom alloy crankarms
SHIFT LEVERS
Shimano SLX, 11-speed
REAR DERAILLEUR
Shimano XT, Shadow Plus, GS cage, 11-speed
CASSETTE
Shimano SLX, 11-speed, 11-42t
CHAIN
Shimano HG601, 11-speed
FRONT BRAKE
TRP Zurich, hydraulic 4-piston disc, 180mm
REAR BRAKE
TRP Zurich, hydraulic 4-piston disc, 180mm
HANDLEBARS
Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 4-degree upsweep, 680mm width, 31.8mm
GRIPS
Body Geometry XC Contour
STEM
Alloy w/ display/light mount, 31.8mm clamp
SADDLE
Specialized Canopy Comp, hollow Cr-Mo rails
SEATPOST
Specialized, alloy, single-bolt, 21mm offset, 30.9mm
SEAT BINDER
Alloy, 34.9mm
MOTOR
Specialized 1.2 S, Custom Rx Street Tuned Motor, 350W Nominal
UI/REMOTE
Custom 2.2" TFT display, USB plug, stem mount w/ custom handlebar remote
BATTERY
Specialized U1-604, On/Off button, state of charge display, 604Wh
CHARGER
Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug
WIRING HARNESS
Custom Specialized wiring harness
HEADLIGHT
Supernova V521s, upside-down mount to stem, 205lm
TAILLIGHT
Supernova E3, alloy housing, 3-LED, 250-degree visibility, fender mount
KICKSTAND
Specialized kickstand, 40mm mount
FENDERS
Specialized DRYTECH fenders, 52mm width, aluminum fenderstays
BELL
Integrated horn
PEDALS
Specialized Commuter w/ grip tape & reflectors

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Vado 5,0 Specialized CE

Vado 5,0 Specialized CE

Det er hvad der er indeni, der tæller, og det samme er rigtigt med Turbo Vado 5.0. Hver komponent, fra motor til batteri, fungerer i harmoni for at give dig et fuldt integreret et pedal-assisterende system, der er den perfekte samarbejdspartner til dit hektiske program. Og med sin moderne æstetik og følelse har denne Vado rejst baren for e-cykel design.

Skriv en anmeldelse

4 andre varer i samme kategori