2020 DIVERGE BASE E5

Nyhed

OBS Cyklen fås i 2 varianter. 

E5 Base er en lækker cykel, som giver dig en Fuld Fact carbon forgaffel, samt med en aluminiums stel som sikre dig en god køre oplevelse. Cyklen har mange beslag, så du kan få monteret tasker og flaskeholdere. 

More details

Ring for bestilling.

8 799,00 kr

Mere info

Om du ønsker at drage på eventyr, langt fra biler og mennesker, eller bare har en drøm om at nedlægge det ene grus-segment efter det andet, så finder du ikke andre cykler, som er bedre end den nye Diverge. Det er ganske enkelt den hurtigste og mest alsidige cykel, som vi nogensinde har lavet. Og så giver den dig en kontrol og stabilitet, som sikrer, at du nemt kan overkomme udfordringer på din vej. Fra en helt ny gravel geomtri til forøget plads til større dæk, så repræsenterer den nye Diverge alt det, som vi har lært over de seneste 40 år. Med vores Diverge skriver vi et helt nyt kapitel i historien om gravel. En gravel-maskine, som giver dig uanede muligheder. Med en premium E5 aluminiums-ramme og en fuld carbon FACT forgaffel, så giver vores Base E5 model dig en hurtig, sikker og komfortabel køreoplevelse, hvad end du kører på asfalt, grus eller over mere udfordrende terræn. Shimano's Claris 2x8 geargruppe giver dig et bredt udvalg af gear for alt slags terræn, imens Axis Elite aluminiums hjul og Road Sport 35mm dæk sikrer dig stor effektivitet over alt terræn.

  • Med en Premium E5 Aluminium ramme får du en stiv, let og utrolig fleksibel køreoplevelse. Dertil får du vores carbon FACT forgaffel, som giver dig vores Base E5 model lette og livlige styreegenskaber.
  • Den nye Diverge kommer med den mest progressive geometri, som der nogensinde er lavet for en gravel-cykel. Noget som giver rytterne en alsidig og stabil køreoplevelse over grus, men samtidig med en responsive og kvitte styreegenskaber på asfalt. Vi har forlænget rammens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og et længere offset på forgaflen. Alt sammen med til at give stor sikkerhed og kontrol, når du hamrer over de lange grus-segmenter. En kortere frempind holder længden på cockpittet nede og medfører en kvik styring. Krankboksen har også fået en lavere placering for større stabilitet - men dog stadig højt nok til at du kan køre med 650b hjul!
  • Den nye Diverge kommer også med en masse beslag, så du har mulighed for at montere tasker og flaskeholdere. Igen et eksmpel på, hvorfor den nye Diverge giver dig et væld af muligheder.
  • For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

2020 DIVERGE BASE E5

2020 DIVERGE BASE E5

OBS Cyklen fås i 2 varianter. 

E5 Base er en lækker cykel, som giver dig en Fuld Fact carbon forgaffel, samt med en aluminiums stel som sikre dig en god køre oplevelse. Cyklen har mange beslag, så du kan få monteret tasker og flaskeholdere. 

Skriv en anmeldelse

17 andre varer i samme kategori