2020 DIVERGE EXPERT E5 EVO

Nyhed

Med en Expert EVO får du en cykel som er en del af den store udvikling inden for gravel sporten. Med denne EVO får du en premium E5 aluminiums ramme, som sikre dig en god køre oplevelse. 

More details

1 Item

Få på lager slå til nu.

21 999,00 kr

Mere info

Gravel er stadig i udvikling, stadig i sin spæde fase. Men hvad er næste step? Hop på den nye Diverge Expert EVO og du vil være med til at fortælle historien. Den er nemlig udviklet ud fra en tanke om at lave en gravel-cykel endnu mere aggressiv. Med flat-bars og en geometri, som er endnu mere progessiv end tidligere. Vi har forlænget cyklens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og placeret krankboksen lavere. Fra tekniske singletracks til brede og lange grussegmenter - den nye Diverge EVO giver dig muligheder, som du måske ikke tænkte var muligt. Med en Premium E5 Aluminium ramme og vores seneste Future Shock 2.0 med en justerbar hydraulisk dæmper og 20mm vandring, så giver den nye Diverge Expert EVO dig en uovertruffen kontrol til at banke ned over selv de mest udfordrende grus-segmenter og nedkørsler. Cyklens er bygget med stor inspiration fra MTB-kategorien, og kommer med Shimano's XT 1x12 samt stor bremseevne takket være Magura MT4 bremser. En X-Fusion Manic dropper post kommer som stanard, ligesom den nye Diverge Expert EVO også er udstyret med de nye Rhombus 42mm dæk på et par DT Swiss G540 aluminiumshjul.

  • Med en Premium E5 Aluminium ramme får du en stiv, let og utrolig fleksibel køreoplevelse. Dertil får du vores carbon FACT forgaffel, som giver dig vores Diverge EVO model lette og livlige styreegenskaber.
  • Fart, kontrol og sikkerhed - Future Shock 1.5 er den ideelle teknologi til enhver gravel-rytter. Med 20mm's progressiv vandring og en hydraulisk dæmper vil Future Shock 1.5 give en stor kontrol, sikkerhed og komfort, når du nedlægger grus-segmenterne. Du vil samtidig kunne opretholde dig fart bedre og få det maksimale ud af din power.
  • Med vores Diverge EVO har vi taget vores nye progressive gravel geometri til et nyt niveau. Vi har forlænget selve sammen med 30mm, placeret krankboksen lavere og givet cyklen en fladere kronrørsvinkel. Det giver vores Diverge EVO større kontrol over teknisk terræn, men samtidig mulighed for stor performance og komfort.
  • For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

2020 DIVERGE EXPERT E5 EVO

2020 DIVERGE EXPERT E5 EVO

Med en Expert EVO får du en cykel som er en del af den store udvikling inden for gravel sporten. Med denne EVO får du en premium E5 aluminiums ramme, som sikre dig en god køre oplevelse. 

Skriv en anmeldelse

17 andre varer i samme kategori