Udsalget er startet

Spar op til 50% på udvalgte cykler og udstyr

Næstved Cykel Center

Vi er en moderne cykel shop beliggende ved havnen i centrum af Næstved.

Vi har MTB, eMTB, racer cykler, gravel cykler, el-cykler, hverdagscykler og børnecykler til alles behov og prisklasser fra Specialized. Vi forhandler også cykler fra Kildemoes. Desuden har vi et bredt udvalg af udstyr, tilbehør og cykeltøj fra Specialized.

Medio maj 2022 blev Næstved Cykel Center den tredje forhandler i Danmark, som Specialized har overtaget. Det betyder, at Næstved Cykel Center nu er ejet af Specialized og er en del af Specialized Owned Retail Europe.

Vi ønsker at være din fortrukne cykelshop til alt, hvad der omhandler din passion for cykler og cykling.

Webshop

Næstved Cykel Center og Davinci Cykler har slået pjalterne sammen!

For at sikre størst muligt udvalg og den bedste service har Næstved Cykel Center slået sin webshop sammen med Davinci Cykler.

Det vil sige at du vil blive sendt videre til Davinci Cykler’s webshop, når du klikker på linket nedenfor.

Om Os

“Vi vil være landsdelens førende cykelforretning. Vi har ambitionerne, og kompetencerne til at være områdets foretrukne valg, når vi snakker cykler.”

Karsten Pedersen
Butikschef

Som tidligere eliterytter, chefmekaniker hos Team Rynkeby og cykelhandler er Karsten Pedersen samt hans team, alle specialister med en enorm viden. Og kan rådgive professionelt om cykler og valg af udstyr.

KARSTEN

Store Manager

RUNE

Sælger/Mekaniker

MORTEN

Sælger

HENRIK

Mekaniker

Værkstedet

På vores værksted servicerer vi alle cykel mærker og alle modeller. Vi sætter en kæmpestor ære i at udføre professionelt service/reparationer til din kære cykel. Vi har oparbejdet rigtig stor erfaring inden for alle typer reparationer og services.

Kom ind og få råd og vejledning onkring hvilken service din cykel har brug for.

Kontakt Os