nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1 Specialized EVADE 3 eller PREVAIL 3 hjelm (værdi: 2.600 kr).

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1 PREVAIL 3 eller EVADE 3 hjelm (værdi 2.600 kr).

3 gode grunde til at modtage nyhedsbrev fra Davinci Cykler

Produktnyheder

Vi får hele nye produkter i vores sortiment, både cykler og udstyr. Hvis du gerne vil følge med i hvilke produkter, der kommer ind i butikken er nyhedsbrevet et godt sted at få informationen.

Tilbud

I vores nyhedsbrev er der altid et ekstra godt tilbud eller to. Som modtager er du sikker på at være blandt de første til at se vores tilbud. Så kan du slå til inden de er udsolgte :)

Events

Vi holder mange events i Davinci Cykler. Alt lige fra ugentlige cykelture til aftenevents ca. hver 4. uge med forskellige leverandører. Her kande gratis komme forbi og lære mere om alt lige fra hometrainere, vedligehold af din cykel eller vigtigheden af bikefit. Modtager du vores nyhedsbrev er du blandt de første til at høre om disse event.

Vi lover ikke at spamme dig – vi udsender nyhedsbreve 2-4 gange om måneden. Og du kan selvfølgelig altid melde fra igen.

Og vil du gerne følge oftere med, så følg os på Instagram og Facebook, hvor vi laver nye opslag hver dag.