Om os

Om Davinci cykler

Davinci Cykler ejes af Specialized og drives af tidligere europamester i Mountainbike, Lennie Lange Kristensen.

Den første Davinci cykelforretning åbnede på Nørrebro i København i 1996, men er siden 2013 flyttet til Kongevejen 347 i Holte nord for København i store, flotte lokaler.

Per 1. Marts 2022 blev Davinci Cykler er den første forhandler i Europa, som Specialized overtog. Det betyder konkret at Davinci Cykler nu er en Specialized-ejet butik.

Davinci Cykler er skabt med en kæmpe passion for cykelsport og med et hjerte, der banker for at viderebringe glæden ved at cykle på de bedste cykler, med det bedste udstyr i det bedste tøj.

Davinci Cykler forhandler primært cykler fra Specialized – her findes et bredt sortiment af kvalitetscykler indenfor Citybikes, Crosscykler, Mountainbikes, Racercykler, Gravelbikes, Elcykler og Triatloncykler.

Davinci Cykler er ikke kun for professionelle ryttere. Vi har også et bredt udvalg af børnecykler.

Få råd, inspiration og vejledning af passionerede cykelmænd og cykelkvinder.

Davinci er mere end bare en forretning hvor du køber din næste cykel. Vi har et topmoderne cykelværksted hvor passionerede cykelmekanikere servicerer dine cykler. På vores værksted finder du nogle af de skarpeste MTB ryttere i Norden, som virkeligt brænder for at få cyklerne til at spille max.

Vi glæder os til at høre fra dig eller møde dig i vores forretning i Holte.

De bedste hilsener,

Davinci Cykler V/ Lennie Kristensen