Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik og GDPR)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Mobilnummer
  • E-mail adresse

Med hvilket formål opbevarer vi dine oplysninger:

  • Oprettelser af kunde/arbejdskort på indleverede cykler til reparation og andre værkstedsopgaver
  • Til indkaldelse til Service eftersyn 1. og 2. af ny cykel
  • Fremsendelse af Faktura, bestillinger, ordrebekræftelser m.m.
  • Til nyhedsbreve og marketinginformation, for fremsendelse af nyheder og tilbud og arrangementer

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger.

Vi opbevarer dine data indtil du ønsker at få dem slettet eller at de ikke længere er relevant for os. OBS – vigtigt at vide, ønsker du at få slette dine data, slettes også den historik, der er indsamlet på din cykel via arbejds-og reparationskort.

Vi kan bruge information der kommer fra cookies og andre tracking teknologier, og anvende disse indenfor en rimelig periode, efter at disse er rekreeret.

Personoplysningerne registreres hos Davinci Cykler ApSo g vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål, at kunne kontakte dig eller levere varen til dig, samt at tracke historikken på din cykel.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren (Lennie Kristensen) og samtlige medarbejdere hos Davinci Cykler ApS har adgang til og tavshedspligt om de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til www.davincicykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvordan kan du få dine oplysninger slettet hos os?

Som registreret hos Davinci Cykler ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. og har ret til at få slettet dine informationer hos os. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Davinci Cykler ApS via e-mail til mail@davincicykler.dk.

Copyright:

Varemærker og billeder gengivet på www.davincykler.dk og Facebook tilhører Davinci Cykler Aps eller de respektive mærkeindehavere.