Udsalget er startet

Spar op til 50% på udvalgte cykler og udstyr

Rold Skov Cykel Shop

Vi er en moderne Cykel Shop placeret tæt på naturskønne omgivelser i Rold Skov, Skørping.

Du finder os i en 450 m2 stor shop med et indbydende showroom og et yderst anerkendt og professionelt værksted.

Vi har MTB, eMTB, racer cykler, gravel cykler, el-cykler, hverdagscykler og børnecykler til alles behov og prisklasser fra Specialized. Desuden har vi et bredt udvalg af udstyr, tilbehør og cykeltøj fra Specialized.

Vi ønsker at være din fortrukne cykelshop til alt hvad der omhandler din passion for cykler.

Webshop

Rold Skov Cykel Shop og Davinci Cykler har slået pjalterne sammen!

For at sikre størst muligt udvalg og den bedste service har Rold Skov Cykel Shop slået sin webshop sammen med Davinci Cykler.

Det vil sige at du vil blive sendt videre til Davinci Cykler’s webshop, når du klikker på linket nedenfor.

Om Os

“Rold Skov Cykel Shop” – det er, Mathias, Kim og Søren.

Rold Skov Cykel Shop er placeret i Skørping, i hjertet af Rold Skov. Vi har ikke mindre end et af Danmarks allerbedste cykelområder, lige uden for døren! Vi gør vores ypperste for, at være din kompetente forhandler af cykler, udstyr og service på allerhøjeste niveau.

I RSCS er innovation en kendsgerning, og vi gør derfor alt for at bryde normen for den ‘traditionelle’ oplevelse. Vi er alle ivrige cykelryttere, og vi ved hvad godt grej gør af forskel. Vi har et flot showroom med et stort og bredt udvalg, Wahoo Test Center, Rold Skov Cykel Shop Community, åbent værksted – en lun jargon og go’ kaffe!

Pr. 1. juni 2022 blev Rold Skov CykelShop den tredje forhandler i Danmark, som Specialized har overtaget. Det betyder, at Rold Skov Cykel Shop nu er ejet af Specialized og er en del af Specialized Owned Retail Europe.

Vores værksted udfører reparationer af alle typer cykler og cykelmærker, Vi er certificeret dæmper-værksted – RSCS har yderst gode værksteds-faciliteter, til servicering af din cykel og dine komponenter.

MATHIAS LYSTBÆK HYLDGAARD

Store Manager

SØREN EMBORG

Mekaniker

KIM

Butiksansvarlig

Værkstedet

Hos Rold Skov Cykel Shop har vi et rigtigt godt og velfungerende værksted. Vi sætter en kæmpestor ære i at udføre professionelt service/reparationer til din kære cykel. Vi har oparbejdet rigtig stor erfaring inden for alle typer reparationer og services.

Vi er certificeret dæmper-værksted, så vi laver service på både forgafler og bagdæmpere. Vi giver dig tryghed for korrekt udført arbejde med garanti. Vi kan tilbyde hurtig ekspedition, og avancerede reparationer med unikke løsninger specielt til dig.

Værkstedet har yderst dygtige mekanikere. Vores motto er #CustomDontComeInABox

Kontakt Os