• Rockhopper Sport er  ingen bænkvarmer. Den smider spillebogen ud, når det kommer til at sætte point på brættet og spiller et seriøst forsvar på vegne af din pengepung. Med Tektro M275 hydrauliske skivebremser, Shimano Altus-skifter og en SR SunTour XCM-gaffel, der er bygget til at fyre den af, kan Rockhopper Sport vinde hver søndag – og resten af ugen også for den sags skyld.
 • UDSALG

  Sirrus X 3.0

  Original price was: 8.700 kr..Current price is: 6.200 kr..
  Sirrus X er din billet til at ride mere og til steder, du aldrig havde forestillet dig muligt. Det er en komfortabel, dygtig "lad os gøre ting" slags cykel, der vil inspirere dig til at køre mere, end du nogensinde har gjort før. Med større, tillidsvækkende dæk, en lidt mere oprejst kørestilling, en super intuitiv one-by-drivlinje og masser af monteringer til bagagebærer og skærme - er det mere end bare en solid partner på fortovet. Vi har også udstyret alle Sirrus X med komfort på næste niveau fra vores videnskabeligt testede og ergonomisk konstruerede Shared Platform Body Geometry saddel, håndtag og pedaler.
 • UDSALG

  Thermal Arm Warmers

  Original price was: 240 kr..Current price is: 168 kr..
  Armvarmere er et essentielt stykke tilbehør, og vores termo-armvarmere er ingen undtagelse. Smid dem i lommen til et tur efter arbejde, eller start med dem på en tur i dårligt vejr – disse varmere er varmere end vores Seamless Warmers, hvilket sikrer, at du har masser af isolering fra vinteren.
 • UDSALG

  Thermal Leg Warmers

  Original price was: 320 kr..Current price is: 224 kr..
  Benvarmere er et essentielt stykke tilbehør, og vores termo-benvarmere er ingen undtagelse. Smid dem i lommen til et tur efter arbejde, eller start med dem på en tur i dårligt vejr – disse varmere er varmere end vores Seamless Warmers, hvilket sikrer, at du har masser af isolering fra vinteren.