Tarmac SL7 recall

Kære Specialized-ejer,

Baseret på et mindre antal garantisager tilbagekalder vi frivilligt Tarmac SL7-cykler og rammer, med henblik på at skifte visse headsetkomponenter og styrke systemets overordnede ydeevne.

OMFATTET PRODUKT:

Alle Tarmac SL7 cykler og rammer, der er solgt før offentliggørelsen af denne tilbagekaldelse (juli 2020-august 2021). Der står “Tarmac” bag på sadelrøret. SL7 modellerne skelnes fra tidligere generation af Tarmac modeller ved deres integrerede (skjulte) kabelføring, som går gennem headsettet (se foto ovenfor). Find flere oplysninger på www.specialized.com/safetynotices

ÅRSAGEN TIL TILBAGEKALDELSEN:

Hårde frontale stød, fx hvis man rammer et dybt hul i vejen med betydelig kraft, kan medføre ekstraordinær belastning på headsettets komponenter, som kan danne en revne i gaflens stilk. En beskadiget gaffel kan gå i stykker, hvis den fortsat bruges, hvilket kan medføre styrt og fare for personskader.

HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS MIN CYKEL ER OMFATTET:

Stop med at køre på cyklen, og book en aftale med Davinci Cykler via formularen nedenfor. Derefter kontakter vi dig ifht. at finde en tid i vores værksted hvor vi  udskifter den nuværende expander med en ny, længere expander og opgraderer kompressionsringen til den nyere, todelte kompressionsring, hvis din cykel altså ikke allerede er udstyret med denne. Alt i alt, styrker det systems ydeevne og øger dets modstandsdygtighed mod frontale stød og slag, hvilket sikrer, at du trygt kan nyde din Tarmac SL7.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt din autoriserede Specialized forhandler eller Rider Care på service.nordic@specialized.com

Hvor finder jeg mit stelnummer?

Stelnummeret på din Tarmac SL7 kan være placeret under kranboksen eller under overrøret på din cykleramme.

Stelnummeret starter med “WSBC”